Εξ αποστάσεως Εκπαίδευση

Τα εξ αποστάσεως μαθήματα αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαιδευτικής πραγματικότητας. Η ρευστότητα της κατάστασης που προέκυψε λόγω της πανδημίας έχει καταστήσει επιτακτική την ανάγκη να είμαστε όλοι σε ετοιμότητα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της εκπαιδευτικής μας μονάδας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Στο πλαίσιο αυτό έχουμε εντάξει στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα τη χρήση της εκπαιδευτικής ψηφιακής πλατφόρμας My Proto που μας δίνει τη δυνατότητα σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης. 

Έτσι, καθίσταται δυνατό να εναλλάσσουμε τη διά ζώσης με την εξ αποστάσεως διδασκαλία, όποτε χρειάζεται, χωρίς να διαταράσσεται η εκπαιδευτική διαδικασία απευθυνόμενοι επιπλέον και σε:

  • μαθητές που αντιμετωπίζουν δυσκολίες μετακίνησης από τον προσωπικό τους χώρο στον χώρο του Φροντιστηρίου,
  • μαθητές που επιθυμούν να εξοικονομήσουν χρόνο από τις καθημερινές μετακινήσεις. 
Οι καθηγητές μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι σε όλες τις καινοτόμες τεχνολογίες για την αποτελεσματική παράδοση των φροντιστηριακών μαθημάτων μας και την πλήρη εφαρμογή των εκπαιδευτικών μας μεθόδων.
 
Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση δεν υπολείπεται της δια ζώσης εκπαίδευσης. Τα αποτελέσματα των μαθητών μας στις Πανελλαδικές εξετάσεις των 2 τελευταίων ετών μας το απέδειξαν περίτρανα! Πλέον τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην επιτυχία!

e-learning

Έλα και εσύ! Μπες Πρώτο-ς