Ανακοινώσεις


Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2011: Βαθμολογίες-Βάσεις PDF Εκτύπωση E-mail
Ανακοινώσεις - Ανακοινώσεις

Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Από το Υπουργείο Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι οι βαθμολογίες-αποτελέσματα Πανελληνίων 2011 για τα μαθήματα της τελευταίας τάξης των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄ (στα κοινά μαθήματα με τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων), τα οποία εξετάστηκαν σε πανελλαδικό επίπεδο, αναρτώνται σήμερα σε όλα τα Λύκεια της χώρας.

Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων μπορούν, μετά τις 13:00, να βρίσκουν τη βαθμολογία Πανελληνίων 2011 και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες, σήμερα μετά το μεσημέρι.

Ολοκληρώνονται σύντομα, από την μηχανογραφική υπηρεσία του ΥΠΔΒΜΘ, οι διαδικασίες επεξεργασίας των προφορικών και των γραπτών βαθμών για τον υπολογισμό του γενικού βαθμού πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση όλων όσων έλαβαν μέρος στις φετινές εξετάσεις και οι σχετικές καταστάσεις θα αποσταλούν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να προωθηθούν στα Γενικά Λύκεια αρμοδιότητάς τους, προκειμένου να εκδοθούν οι σχετικές ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ. Επίσης αναμένεται να εκδοθούν τα αποτελέσματα απόλυσης σε όλα τα Γενικά Λύκεια.

Οι αντίστοιχες καταστάσεις στα ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄, αναμένεται να αποσταλούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες, προκειμένου να εκδοθούν οι σχετικές ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ.

Σήμερα επίσης θα δοθούν στη δημοσιότητα στατιστικά στοιχεία με την κλιμάκωση των βαθμολογιών-αποτελεσμάτων Πανελληνίων 2011 κατά μάθημα για τους 85.587 υποψηφίους, που πήραν μέρος στις εξετάσεις.

Τέλος, σήμερα ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων και η βαθμολόγηση των γραπτών έχει προγραμματιστεί να τελειώσει το ταχύτερο δυνατό.

 
Oι βάσεις της δεκαετίας PDF Εκτύπωση E-mail
Ανακοινώσεις - Ανακοινώσεις

Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων το Γραφείο Επαγγελματικού Προσανατολισμού παραθέτει ένα πλήρες ιστορικό των βάσεων εισαγωγής της τελευταίας δεκαετίας και τη διακύμανση τους για κάθε πανεπιστημιακό τμήμα.... 
 

http://frondistirioproto.blogspot.com/2011/06/blog-post_20.html
 
ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΟΝΤΟΡΟΥΠΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Ανακοινώσεις - Ανακοινώσεις

Προς όλους τους υποψηφίους Στρατιωτικών Σχολών:
Για την σωστή προετοιμασία σας σε α) τέστ προσωπικότητας, β) στη γραπτή δοκιμασία ψυχομετρικών (1η μέρα) και γ) στη προφορική δοκιμασία των ψυχομετρικών / συνέντευξη (2η μέρα) σας προτείνουμε τα βιβλία Tests Προσωπικότητας και Τest Στρατιωτικών Σχολών. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τα: 
www.kontoroupis-books.com
www.ekdoseiskontoroupi.blogspot.com

 
Ενημέρωση για την συμπλήρωση μηχανογραφικού [Ιούνιος 2011] PDF Εκτύπωση E-mail
Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις

Η διεύθυνση του φροντιστηρίου ΠΡΩΤΟ οργάνωσε παρουσίαση ενημέρωσης για τους μαθητές της Γ' λυκείου για την σωστή συμπλήρωση μηχανογραφικού δελτίου και δόθηκε έμφαση στις σχολές εκείνες που δεν έχουν σαφή επαγγελματικά δικαιώματα.

Περισσότερα...
 
ΤΟ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ PDF Εκτύπωση E-mail
Ανακοινώσεις - Ανακοινώσεις

Νέο Λύκειο: Μετά το 'Νέο Σχολείο' και πριν το 'Νέο ΑΕΙ'

Το κείμενο που μοιράστηκε στους εκπαιδευτικούς συντάκτες από την υπουργό Παιδείας:

 

ATTACHMENTS_TITLE
ΑρχείοΠεριγραφήFILE_SIZE
DOWNLOAD_THIS_FILE_SΤΟ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ 169 Kb
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL