Ιστορία του Φροντιστηρίου PDF Εκτύπωση E-mail

Ιστορία του Φροντιστηρίου

Το φροντιστήριο ΠΡΩΤΟ δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης από το 1936. Στη μακρόχρονη πορεία των εβδομήντα τεσσάρων χρόνων έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία για τους υποψηφίους των Στρατιωτικών σχολών. Ως αποτέλεσμα έχει καθιερωθεί τις τελευταίες δεκαετίες ως το «Μοναδικό Φροντιστήριο Στρατιωτικών σχολών της Β. Ελλάδας».

Αυτός είναι και ο λόγος που συγκροτεί κάθε χρόνο ειδικά τμήματα με τους υποψηφίους των Στρατιωτικών σχολών και της Ελληνικής Αστυνομίας. Στα πλαίσια αυτής της εξειδίκευσης εκδίδει τον «Οδηγό υποψηφίου Στρατιωτικών σχολών και ΕΛ.ΑΣ», που αποτελεί ένα ενημερωτικό περιοδικό, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από το φροντιστήριό μας εντελώς δωρεάν . Αυτό περιλαμβάνει λεπτομερώς όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ένας υποψήφιος που έχει όνειρό του την επιτυχία του σε μία από τις στρατιωτικές σχολές.

Χιλιάδες Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί από τη Βόρειο Ελλάδα είχαν εμπιστευθεί την επιτυχία τους στο Φροντιστήριό μας, που το συγκροτούν επαγγελματίες φροντιστές πολυετούς εμπειρίας και υψηλού κύρους.